Új tagok itt kezdjétek!

Üdvözlünk az IVAO Hungary Divízióban

Kedves új tag,

Köszöntünk Téged a magyar vezetőség nevében az IVAO magyar divíziójában. Az IVAO célja internetes környezet kialakítása, ahol realisztikusan szimulálják a repülést és a légiforgalmi irányítást. Erre törekszünk mi is a magyar divízióban.

A könnyebb kezdés érdekében létrehoztunk egy részt a honlapunkon a kezdők részére „Új tagok itt kezdjétek” névvel. Ezek az oldalak segítenek az indulásban, mint pilóta, és mint ATC egyaránt. Az áttanulmányozása rendkívül hasznos, ugyanakkor az elméleti tudást neked kell elsajátítanod. Az oldalakat ennek az oldalnak az almenüjeként találod a felső menüsorban.

A fórumaink mindig hasznos információval szolgálnak számodra. Ajánljuk, hogy lépj be és nézz szét ott is a kezdés előtt. Ha kérdésed van, akkor írd be a megfelelő részbe, és a választ megkapod rá. A regisztráció automatikus az IVAO regisztrációddal együtt. Belépni az IVAO ID-vel és a Website password-el tudsz. Belépés után lehetőséged van a jelszó és a név módosítására a megfelelő beállításoknál.

A divízió nem a vezetőségé, hanem a tied, a tagoké. Mindig szívesen fogadjuk a tagok ötleteit, észrevételeit, amivel jobbá tehetjük a divízió működését.

Minden hétfőn este 1800Z-tól a téli időszámítás szerint és 1700Z-tól (19:00 helyi idő) a nyári időszámítás szerint „online evening” van a magyar légtérben. Ez azt jelenti, hogy ekkor ATC irányítás az országban, esetleg kisebb reptereken is. Gyere és élvezd a szórakozást! Ez egy kiváló alkalom az online repüléshez és irányításhoz, és hogy megismerd a tagokat, akikkel együtt űzöd ezt a nagyszerű hobbit.

Még egyszer köszönjük, hogy csatlakoztál a magyar divízióhoz. Reméljük, élvezni fogod a velünk eltöltött időt!

IVAO Hungary