Küldetés

1 .- Küldetésünk.

1.1 – Az IVAO ™ (The International Virtual Aviation Organisation) küldetése, hogy olyan környezetet teremtsen, amely az  interneten keresztül  a lehető legreálisabb repülést és légiforgalmi irányítást szimulálja  az IVAN (International Virtual Aviation Network) hálózatát használva térítés nélkül, bárki számára elérhetően, aki egyetért a tagsági követelményekkel.

1.2 – A fő céljaink:  1) Valósághű szimuláció élmény megőrzése szórakoztató és barátságos légkörben, 2) az internetes szolgáltatások biztosítása, valamint 3) tájékoztatás és a képzés valós életben használt eljárásokkal mind a pilóták és a légiforgalmi irányítók részére.

1.3 – A valós világ légiközlekedésének interneten keresztüli, az IVAO ™ környezetében történő szimulálásának során, el kell kerülni minden  etnikai, politikai és vallási konfliktus és probléma szimulálását. Mindenféle agresszió és háború szimulálása is tilos. Az IVAO ™ egy olyan szórakoztató és oktatási hálózat, ahol a világ minden polgárát, kivétel nélkül, szeretettel várunk, hogy csatlakozzon, és élvezze a virtuális repülés élményét.

2 .- Adatvédelmi nyilatkozat.

2.1 – Az IVAO ™ néhány személyes adatot gyűjt össze a regisztráció során, mint például a vezeték- és az utónév és az e-mail cím. Valamint automatikusan összegyűjti minden a hálózatba bejelentkezéskor például, de nem szükségesen, az IP-címet és a hozzáférési időt.

2.2 – Az IVAO ™ által összegyűjtött személyes adatokat kizárólag arra használja a hálózat üzemeltetője, hogy biztosítsa  a kért szolgáltatásokat. A személyes adatokat, a saját e-mail és IP cím, valamint a kapcsolat és a felfüggesztés a története kivételével, a bejelentkezett tagok láthatják. A kivételt képező személyes adatokat csak IVAO Supervisorok és IVAO adminisztrátorok tekinthetik meg.

2.3 – Az IVAO ™ nem adja ki a felhasználók adatait harmadik fél számára.

2.4 – Az IVAO ™ az általa kezelt személyes adatokat kizárólag törvényi felhatalmazás vagy kötelezés alapján, vagy az érintett hozzájárulása esetén továbbítja harmadik személyek részére, valamint kizárólag törvényi kötelezettség vagy az érintett hozzájárulása esetén hozza nyilvánosságra.

2.5 – Az IVAO ™ a hirdetményeit minden tagjának NOTAM-os e-mail formájában juttatja el. Ily módon értesülnek a tagok olyan fontos információkról, mint a szabályok és szabályzatok változásai, a vezetőségben történt személyi változások, a felső vezetés által átadott kitüntetések, és más különleges bejelentésekről, amelyeket a vezetőség szeretne közölni a tagjainknak. Ezen kívül javasoljuk tagjainknak, hogy látogassák meg az IVAO fórumot, ahol további információ és téma megtalálható nemzetközi és helyi szinten. Ha egy tag nem szeretne kapni NOTAM-ot, bármikor kérheti, hogy a nevét töröljék a NOTAM levelezési listáról.

3 .- Felhasználási feltételek.

3.1 – Az IVAO ™ hálózatát a tagok térítés nélkül használhatják, amennyiben elfogadják az IVAO ™ honlapján közzétett szabályokat és előírásokat. A hálózat használata azt jelenti, hogy a tagok egyetértenek minden IVAO™ szabállyal és követelménnyel. Az IVAO™ fenntartja magának a jogot, hogy külön értesítés nélkül megváltoztathatja a szabályokat és követelményeket. A tagok feladata, hogy rendszeresen ellenőrizzék ezeket a szabályokat és előírásokat.

3.2 – A tagokat semmiféle módon nem szabad korlátozni a hálózat használatában ameddig betartják a szabályokat és az előírásokat.

3.3 – A szabályok ellen vétőket különböző idejű eltiltással lehet sújtani. Az eltiltások okait és az eltiltások idejét angol nyelven itt lehet elolvasni.

3.4 – Az IVAO ™ nem garantálja, hogy az IVAO ™ szolgáltatása mindig folyamatos, gyors, biztonságos és hibamentes lesz.

3.5 – Az IVAO ™ tagság kiváltságnak és megtiszteltetésnek minősül. Amennyiben a vezetőség véleménye szerint a tag nem felel meg a követelményeknek, illetve visszaél a szabályzatban leírtakkal, a vezetőség felfüggesztheti a tagot különböző időtartamra, amely akár a tagsági viszony végleges megszüntetését is jelentheti.