VA szabályzat

VA(virtuális légitársaság) szabályok és követelmények

§ 1: Ahhoz, hogy egy VA az IVAO™-on megjelenhessen, a VA-nak ingyenesnek kell lennie a tagok számára, és non-profit szervezetként kell működnie. A VA sem közvetlenül, sem közvetve nem fog profitálni az IVAO hálózatának használatából sem nevének az IVAO™-on való nyilvánosságra hozatalából.

§ 2: A regisztrált VA felelős logóját és nevét az IVAO adatbázisban rögzíteni.
Az IVAO™ nem felel semmilyen szerzői jog megsértéséért.

3. §: A VA-nak rendelkeznie kell egy 3 betűs kóddal, hogy tudja használni a hálózaton nyújtott szolgáltatásokat, és csak IVAO™ VA tagja kapja meg a jogot, hogy a bejegyzett ICAO kódot használhassa.

4. §: A VA-nak hetente legalább Nº X 2 óra = kötelező órát kell eltölteni a hálózaton (N a tagok száma). Ez nem azt jelenti, hogy minden egyes felhasználónak repülni kell 2 órát, hanem azt jelenti, az összes repült órának kell a képlet által kiszámoltnak kell lennie. Ez a minimális követelmény a Virtual Airlines System tagság fenntartásához szükséges.

5. §: A VA-nak változás esetén folyamatosan frissíteni kell a tagság adatait (weboldal URL-je, e-mail, stb.). Meg nem válaszolt emailek vagy nem létező email cím esetén a VA eltávolításra kerül az adatbázisból.

§ 6: Az IVAO™ biztosít a VA tagjai számára egy linket a repülések regisztrálásához. A linket csak az IVAO részére használja.

7. §: IVAO™ fenntartja magának a jogot, hogy elfogadja, letiltsa vagy eltávolítsa a VA-t az adatbázisból, és / vagy VA rendszeréből, magyarázat nélkül, ha a végrehajtó bizottság úgy dönt.

8. § A rendszerbeli tagsághoz a társaságnak legalább 10 taggal kell rendelkeznie, az aktiváláshoz küldenie kell egy e-mailt a Virtual Airlines System e-mail fiókjára.

9. §: Több mint 4 hónapig inaktív VA el lesz távolítva a VA rendszerből. A VA továbbra is szerepelni fog az IVAO™ adatbázisban, de a VA rendszerében nem.

10. §: Kapcsolattartó személlyel vagy emaillel nem rendelkező VA eltávolításra kerül az adatbázisból.

§ 11: A VA a rendszer IVAO™ szerzői joga által védett. Minden aktív társaság részére szabadon vehető igénybe. Az IVAO™ csak az oldallal kapcsolatos problémákat vizsgálja, de nem foglalkozik a VA és tagjai közötti problémákkal.